Међународни форум Власина 2018

 Међународни форум Власина 2018
 Међународни форум Власина 2018
 Међународни форум Власина 2018
 Међународни форум Власина 2018

На позив организатора Међународног форума Власина 2018., а по благослову Епископа врањског г. Пахомија, 16. јула 2018. године, протојереј-ставрофор Никола Петров, в.д. архијерејског намесника масуричко-пољаничког и босилеградског, прочитао је молебан и благословио почетак рада ове међународне манифестације, која се већ неколико година успешно реализује и одржава на Власинском језеру.

Форум представља место сабрања омладине из Србије и иностранства, као и платформу путем које млади активно суделују у многим радионицама и панел дискусијама, а обрађиваће се три теме: Друштвена одговорност, Предузетништво и Омладински активизам.

Овогодишњи Форум трајаће од 15. до 22. јула и окупиће више од 800 учесника из Србије, као и 50 учесника из 20 земаља са три континента (Румунија, Бугарска, Словенија, Хрватска, Русија, Иран, Египат, Италија, Мароко, Немачка, Пољска, Индија, Македонија, Азербејџан).

Подршку организаторима пружили су Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство омладине и спорта Владе Републике Србије, Канцеларија за Косово и Метохију, Установе Студентског центра у Београду, као и Компаније као што су ЕПС, Телеком, итд.

Извор: Епархија врањска