Помозимо Кристини Милутиновић из Лепосавића

С благословом Епископа рашко-призренског Г. Теодосија, Епархија прослеђује апел Зорана и Станке Милутиновић из Лепосавића за прикупљање новчане помоћи ради лечења њихове дванаестогодишње кћерке Кристине, која већ дуго болује од тешког облика леукемије.

Иако се после лечења у Београду Кристинино здравље побољшало, пре  неколико дана поново је дошло до погоршања њеног здравственог стања. Кристина је хитно пребачена на Дечју клинику у Тиршовој улици у Београду, где су родитељима лекари саопштили да постоји шанса за излечење, али је потребан хитан наставак терапије на дечјој клиници у Швајцарској. За ово лечење потребна су огромна финансијска средства у износу од 150.000 евра. Будући да је Кристинино здравствено стање критично, лекари су изнели став да је лечење у Швајцарској неопходно наставити за највише 3-4 дана јер су у питању дани, а не месеци живота у случају прекида лечења.

Кристина Милутиновић има само 12 година, па с тога у име Епархије Рашко-призренске позивамо све људе добре воље да у оквиру својих могућности издвоје финансијска средства како бисмо заједничким снагама успели да сачувамо Кристинин живот.

Сви који желе да помогну новчана средства могу да уплате на жиро-рачун при Комерцијалној банци:

Бр. 205-1001528584708-63 на име Кристининог оца: Милутиновић Зоран, сврха: ПОМОЋ КРИСТИНИ.

Извор: Радио Светигора, Слово љубве