Пријеми у Митрополији дабробосанској

Његово Високопреосвештенство г. Хризостом, Митрополит дабробосански, примио је у 26. октобра 2017. године градоначелнике општина Стари град г. Ибрахима Хаџибајрића и Источни Стари Град г. Боја Гашановића.

У веома пријатној атмосфери са својим гостима Високопреосвећени г. Хризостом разговарао је о актуелним питањима односа Митроплије и Општине Стари Град, као и начинима њиховог унапређења. Посебно је било ријечи о поврату имовине Црквама и вјерским заједницима. Митрополит је искористио прилику да захвали г. Хаџибајрићу за све оно што је до сада чинио са позиције начелника општине.

На лични захтјев др Доине Бологе, представнице УНФПА за Босну и Херцеговину, Његово Високопреосвештенство г. Хризостом, Митрополит дабробосански примио је исту на разговор  у згради Митроплије у Сарајеву 26. октобра 2017. године.

Пријему и сурету присутвовали су и сарадници гђе Бологе, као и ђакон Немања Васиљевић. У веома пријатном разговору гђа Болога је упознала Митроплита са дјелокуругом рада њене канцеларије, а Високопреосвећени је свесрдно подржао њихов рад и обећао им подршку у будућем раду.

Извор: Митрополија дабробосанска