Света тајна крштења

У оквиру издавачке делатности Епархије захумско-херцеговачке и приморске и Митрополије дабробосанске објављена је по обиму невелика књига намењена мисионарској делатности и истрајавању нашег свештенства у ширењу спасоносне речи Спаситеља света.

Како је свако од нас православних хришћана позван да буде сведок Истине и како свако од нас, а поготово свештенослужитељи, треба да послуша речи: "Идите, дакле, и научите све народе крстећи их у име Оца и Сина и Светога Духа" (Мт. 28:19), управо као својеврсно писано сведочанство о нужности Крштења за човека који живи у времену садашњем, Слободан Продић је уложио неопходни труд да се мисионарски подвиг потпомогне и једном књигом која свакоме разумљивим речима говори о Тајни Крштења.

У нади да ће не само ова, него и будуће књиге намењене најширој читалачкој публици, учинити оно што се очекује од штива овакве врсте, понудимо ову књигу онима који још увек нису крштени и помолимо се за њих да своје срце отворе за Васкрслог Господа и да крену путем богопознања.