Задужбина „Доситеј Обрадовић“: Најлепше приче из Србије

Задужбина Доситеј Обрадовић има посебно задовољство да Вас позове да учествујете и пратите културно-образовни програм Најлепше приче из Србије, који организује у суботу, 23. децембра 2017. године, у просторијама Задужбине, ул. Краља Милана број 2, са почетком у 13 часова.

Програм је подржан од стране Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону. Заинтересовани учесници који нису у могућности да тог дана дођу у Београд програм могу да прате путем преноса уживо на линку https://media.rcub.bg.ac.rs/?p=6186. Наше дружење почињемо у суботу у 11 часова у Конаку кнегиње Љубице, где смо припремили интегративну представу На кафи код кнегиње Љубице.

Због лоших техничких капацитета у самом Конаку нисмо у могућности да представу и остали део програма снимамо и уживо преносимо, већ ћемо од 13 часова програм организовати из просторија Задужбине, где су обезбеђени сви технички услови за реализацију програма. Овај плакат, можете да слободно делите на сајтовима и друштвеним мрежама, као и свим заинтересованим лицима који имају расположење да се укључе у програм. Била би нам велика част и задовољство да будете део најлепших прича из Србије.

Задужбина Доситеј Обрадовић