Зидни календар Православне епархије врањске за 2009. годину

У издању Православне епархије врањске, а по благослову Његовог Преосвештенства Епископа врањског Господина Пахомија изашао је из штампе зидни календар за 2009. годину који је посвећен Оцу Јустину Поповићу поводом 30-годишњице од његовог упокојења 1979. године.

Календар је, као и до сада, посебно дизајниран и опремљен, фотографијама из живота Оца Јустина Поповића од његове породице па све до његовог упокојења. Осим породичних и личних фотографија (кориштених из фотодокументације манастира Ћелије, коме се овим путем захваљујемо) у календару се налазе и фотографије: обновљене куће Оца Јустина Поповића у Врању, Саборни храм Свете Тројице у Врању у коме је крштен Отац Јустин Поповић, манастир Светог Прохора Пчињског у коме је боравио као монах и манастир Ћелије код Ваљева у коме је Отац Јустин Поповић провео највећи део свог живота.

Календар је штампан у тиражу од 1000 примерака и, с обзиром на потражњу, већ се размиљша о доштампавању тиража. Календар се може набавити у Књижари Црквене општине Врање која носи име Оца Јустина Поповића.

Извор: Епархија врањска