Ваљево: Савинданско славље у Удружењу „Загрљај“

Published On: 28/01/2022

Удружење родитеља деце и омладине са сметњама у развоју „Загрљај“ у свом дому у Тешњару приредило је пригодну свечаност у част празника Светог Саве. Славски колач је благословио надлежни парох протонамесник Филип Јаковљевић, архијерејски заменик Епископа ваљевског г. Исихија, уз саслуживање протојереја-ставрофора Милинка Јовића, духовника Православне народне хришћанске заједнице „Воздвиженије Часног Крста“, уз чију свесрдну подршку „Загрљај“ реализује бројне активности.

Честитајући празник члановима Удружења и председници Лепи Пиргић, протонамесник Филип Јаковљевић пренео је поздраве и благослове Преосвећеног Епископа ваљевског г. Исихија, који је недавно посетио „Загрљај“ и био дубоко дотакнут сусретом са овим добрим људима и њиховим трудом да добро чине у славу Божју, а на радост свих којима подршка много значи.     

-Ви својим трудом сведочите како се ходи светосавским путем. На вашем примеру се види да оне који се труде Бог награђује и сваки њихов подухват учини плодоносним. Желим вам да и у времену које долази молитвама Светог Саве будете оснажени и, уз Божју помоћ, стварате нова дела љубави, поручио је свештеник Филип Јаковљевић својим парохијанима. 

Извор: Епархија ваљевска

Најновије вести

Повезане вести