Епископ Фотије примио чланове Братства „Свети Стефан“

Published On: 21/02/2022

Епархију зворничко-тузланску 19. фебруара 2022. године посетили су чланови Мисионарског братства Свети Стефан, хуманитарно-мисионарске организације која делује под окриљем манастира Сланци у Архиепископији београдско-карловачкој, као и музички састав Метох који поје и ради при истом манастиру.

Приликом пос,ете уприличен је пријем код Његовог Преосвештенства Епископа Фотија у седишту Епархије у Бијељини. У срдачном разговору чланови Братства су Епископу пренели своја искуства око бриге за потребите широм Српске Цркве, као и идеје за будућу сарадњу са Добротворном организацијом Тројеручица која дјелује при Епархији зворничко-тузланској.

На крају, Преосвећени Владика је даривао госте из Београда пригодним скромним поклонима у знак пажње и захвалности за њихов труд и љубав према потребитима.

Током посете чланови Братства и координатор Тројеручице свештеник Велислав Мишура посетили су пет социјално угрожених породица на подручју Бијељине и свакој уручили по 500 евра помоћи коју су донела браћа и сестре из Србије.

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Најновије вести

Повезане вести