Начелник Општинске управе код епископа Атанасија

Published On: 08/04/2021

У суботу, 3. априла 2021. године, у Епархијском седишту у Пријепољу, Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије примио је у радну посету начелника Општинске управе Општине Пријепоље г. Миодрага Ћубића.

Сусрет је одржан у срдачној и пријатељској атмосфери и показао се као изузетно оправдан с обзиром да су и Епископова и Начелникова улога пре свега у служењу народу па је тако било потребно сагледати могућности сарадње на унапређењу живота и рада становника нашег града.

Епископ Атанасије је г. Ћубићу честитао на скорашњем избору за начелника Општинске управе, похвалио његов досадашњи рад и пожелео да и даље успешно обавља своју дужност на добробит свих наших суграђана.

Саговорници су се дотакли неких општих тема и питања из области културе, просвете и других које се тичу живота на простору општине Пријепоље. У разговору је неизоставно поменут и велики јубилеј манастира Милешеве, 800 година постојања, па је у оквиру тога договорено да се одржи још сличних састанака како би се тај значајни јубилеј достојно обележио без обзира на тренутну пандемију која успорава и кочи све сегменте људског рада.

Након размене ставова и искустава у области унапређења живота и рада Пријепољаца договорено је да се до следећег сличног сусрета сагледају све могућности заједничког деловања у славу Божју на добробит свих добронамерних људи пријепољског краја.

Извор: Епархија милешевска

Најновије вести

Повезане вести