Освештан асфалтирани пут у Новом насељу код Угљевика

Published On: 06/07/2021

Протејереј Миладин Кршић заједно са протојерејом Ведраном Бардаком и протонамесником Игором Шојићем освештао је новоасфалтирани пут у Новом насељу који се налази у угљевичкој мјесној заједници Равно Поље.

„Нека је са срећом и Божјим благословом, благосиљање и освећење овог пута, да су сви мјештани живи и здрави и сви они који буду путовали овим путем, било возилом или пјешке“, поручио је протојереј Кршић, парох сувопољски.

„Овај новоасфалтирани пут за мјештане значи много“, истакао је свештеник који је захвалио руководству општине Угљевик и свим људима који су учествовали и допринели да се асфалтирање пута успешно реализује.

Начелник Угљевика г. Василије Перић након освештања пута и разговара са мештанима оценио да је на том подручју, где живе углавном расељена лица, обезбеђена добра инфраструктура. „Највећи дио мјештана су расељена лица, а општина Угљевик урадила је парцелизацију, уређење земљишта, након тога и водоснабдијевање, дио канализационе мреже као и јавне расвјете“, рекао је Перић.

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Најновије вести

Повезане вести