Освећење спортске дворане ОШ „Бобота“

Published On: 12/11/2021

Његово Преосвештенство Епископ осечкопољски и барањски г. Херувим осветио је 11. новембра 2021. године, када Црква слави Светог Аврамија Затворника и Преподобномученицу Анастасију Римљанку, новообновљену спортску дворану ОШ „Бобота“.

Саслуживали протојереји Немања Клајић и Марко Шукунда, протојереј Горан Горановић, јереј Горан Тодоровић и ђакон Војислав Николић.

Захваљујући Влади Републике Србије и залагањем председника Србије господина Александра Вучића обезбеђена су средства за обнову и реконструкцију спортске дворане у ОШ „Бобота“. Реконструисана спортска дворана ОШ „Бобота“ сада представља један модеран објекат и поседује савремене услове за одвијање часова физичког васпитања.

Директор Бранкица Малетић захвалила се свим људима добре воље који су учествовали у акцији обнове спортске дворане, срдачно им одајући признање за овај велики допринос њиховој малој средини.

На крају чина освећења епископ Херувим поздравио је све присутне, уједно захваливши донаторима. Епископ Херувим заблагодарио је директорици Малетић на указаној прилици и части да освети новообновљено здање за спортске активности младих. На првом месту епископ Херувим је изразио велику радост што ће деца имати прилику да искористе све своје спортске потенцијале и на тај начин развијати спортски дух.

Извор: Епархија осечкопољска и барањска

Најновије вести

Повезане вести