Помоћ за обнову манастира Бијеле Воде

Published On: 09/02/2022

Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузланског и администратора Епархије шабачке г. Фотија, упућена је молба за помоћ при обнови недавно у пожару настрадалог манастира Бијеле Воде.

Заинтересовани који желе да уплате помоћ у конвертибилним маркама могу то да учине преко Добротворне организације Тројеручица‘ која делује у окриљу Епархије зворничко-тузланске.

Помоћ у конвертибилним маркама (КМ) уплатити на рачун
Добротворна организација Тројеручица
Број  567-34327000105-26
Са назнаком (За обнову Манастира у Бијелим Водама)

Динарска средства уплатити на рачун
СПЦ Епархија шабачка
Број 325-9500600032738-97
Са назнаком за обнову Манастира у Бијелим Водама

Најсрдачније молимо све људе који имају вољу, жељу и могућност, а сходно жељи и осећају да помогну обнову ове светиње, која је за кратко време постала стециште многих који траже свој пут ка Господу. Верујемо да је све што се догађа Божје давање и да Његове путеве не можемо увек испитати, али исто тако верујемо да ће се, као и до сада „Бог кроз своје љубљене делати“, те да ће се ова светиња обновити и засијати новим сјајем и бити обиталиште славе Божје. Уздајући се у Господа, а ослањајући се на јеванђељске речи да треба једни другима бремена да носимо, надамо се да ће искра Христове љубави бити запаљена у срцима нашим, да ћемо дати део себе и поново изградити оно што „ни рђа, ни мољац не могу уништити“ и да ћемо и ми себе узидати у јеванђељску кућу сазидану на темељу који је Христос Господ.

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Најновије вести

Повезане вести