Сусрет председника СО Беране и владике Јоаникија

Published On: 23/04/2021

Председник Општине Беране Тихомир Богавац састао се са Епископом будимљанско-никшићким и администратором Митрополије црногорско-приморске г. Јоаникијем у Епархијском дому у Беранама. На првом састанку откако је председник Богавац изабран на ту функцију, разговарано је о различитим питањима.

Предсједник Богавац и владика Јоаникије су разговарали, између осталог, о инциденту који се догодио недавно у центру града током кретања ауто колоне и заједнички позвали још једном све грађане на смиривање тензија.

„Апелујемо на суграђане да не насиједају на провокације које би да поремете складан живот у граду. Овакави и слични догађаји неће нарушити мултиетнички склад. Не смијемо дозволити да се створи амбијент који води међусобној нетрпељивости и нарушавању суживота“, поновио је и овом приликом предсједник Богавац.

Владика Јоаникије, на чију иницијативу је сазван састанак, захвалио је председнику Богавцу на посети изражавајући уверење да ће се сарадња са Општином Беране наставити и у наредном периоду. Састанку су присуствовали помоћник у Секретаријату за општу управу и друштвене дјелатности Младен Стијовић и шеф Бироа за односе са јавношћу Никола Урошевић.

Извор: Епархија будимљанско-никшићка

Најновије вести

Повезане вести