ТВ Храм: Записи Епархије зворничко-тузланске

Published On: 02/01/2021

Серијал видео записа Епархије зворничко-тузланске од 3. јануара 2021. године моћи ћете да пратите и путем програма Телевизије Храм.

Емисије ће од тог датума бити емитоване сваке недеље са почетком у 18 часова, а репризни термин је понедељком преподне. У првој уводној емисији говори Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански г. Фотије. Премијере осталих епизода ће прво бити емитоване на ЈуТјуб каналу Епархије зворничко-тузланске суботом од 9.00 часова ујутру, почевши од 9. јануара 2021. године.
 
У записима ће бити представљени епархијски манастири и њихови игумани, потом парохијске цркве и службујући свештеници, а уследиће и циклус разговора са људима из друштвеног живота заједнице, професорима, уметницима, спортистима, о томе како они виде своје служење народу. Према речима епископа Фотија, Епархија настоји да кроз издавачку делатност негује културу читања богословских књига, да се људи поуче спасењу, а емитовањем видео-записа о животу Цркве и народа на овим просторима да ту реч о добром приближи људима и кроз савремене начине комуникције. Видео-записи део су делатности Информативне службе Епархије, аутор емисије је Зоран Лукић, а музика кориштена у емисијама су инструментали песама епископа Фотија.

Извор: ТВ Храм

Најновије вести

Повезане вести